Menu Sluiten

Congres Zaaksystemen in Beeld: Wat zou jij graag willen zien? | LinkedIn

Als vervolg van onze website www.systemeninbeeld.nl, organiseren we begin volgend jaar een congres! Graag wil ik jullie uitnodigen om over de inhoud mee te denken.

Tijdens ons werk krijgen wij vaak de kans om de zaaksystemen beter te leren kennen of om meerdere systemen achter elkaar te zien om een vergelijking te kunnen maken. De passie die wij zien tijdens deze demonstraties willen we graag naar de markt brengen. Ideaal als je je aan het oriënteren bent op een zaaksysteem of wanneer je al gekozen hebt en op zoek bent naar verdere mogelijkheden.

Het congres kenmerkt zich door de focus op de systemen. Alle leveranciers krijgen gelijke kansen om hun oplossing te laten zien. Aan de hand van verschillende thema’s demonstreren zij het systeem. Dit doen we niet op de traditionele wijze, maar middels het ‘marktkoopman’ principe. Het systeem staat letterlijk in het middelpunt.

Alle leveranciers houden korte inhoudelijke sessies aan de hand van verschillende thema’s. Als bezoeker kan je komen luisteren en zelf bepalen hoelang je blijft of wanneer het tijd is om een andere sessie te bezoeken. De themasessies worden zo gepland dat je de keuze hebt om de hele tijd bij één leverancier te blijven of over de hele dag een bepaald onderwerp bij verschillende leveranciers te volgen, of andere variaties daarop.

Die thema’s moeten nog bepaald worden. Ideeën die we hierover hebben zijn o.a. het sociaal domein, klantcontact, projectmatig werken e.d. Graag wil ik jullie uitnodigen daarover mee te denken. Waar ben jij nieuwsgierig naar? Op welke onderdelen zou jij de verschillende zaaksystemen eens willen bekijken? Ik hoor het graag!

via Congres Zaaksystemen in Beeld: Wat zou jij graag willen zien? | LinkedIn.

Geplaatst inBlogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.