Doorontwikkeling systemeninbeeld.nl | LinkedIn

Op donderdag 18 september is er weer een congres over zaakgericht werken. Op dit congres zal ik ook een sessie hebben over o.a. systemeninbeeld.nl, de ontwikkelingen van zaaksystemen, de verdeling van de zaaksystemen binnen Nederland, etc.Daarnaast ga ik graag het gesprek aan op welke wijze wij met deze site de transparantie nog verder kunnen vergroten. Welk informatie kunnen/moeten wij nog toevoegen?Graag hoor ik hier al de eerste ideeen en wensen zodat ik dit zoveel mogelijk terug kan laten komen tijdens mijn presentatie.

via Doorontwikkeling systemeninbeeld.nl | LinkedIn.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Jeroen Arkesteijn

  Goed initiatief om het voor gemeentes in kaart te brengen. Maar wellicht een interessante optie om de site uit te breiden en het toe te passen op andere bestuurslagen zoals provincies, waterschappen, ministeries en andere instanties die zaakgericht werken of een DMS-systeem hebben?

  1. Sven Blom

   Dag Jeroen,

   Dankjewel voor jouw input. We zijn momenteel inderdaad al bezig om andere bestuurslagen in kaart te brengen. Waarschijnlijk zal dit inderdaad de eerste stap zijn van de doorontwikkeling, maar daarvoor moeten wij nog wel wat technische aanpassingen maken.

   Ben je er ook bij tijdens het congres?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.