Een frisse blik – drie junior-adviseurs stellen zich voor

Vanaf 2 september is het team van KBenP Zaakgericht Werken uitgebreid met drie junior adviseurs. Deze enthousiaste starters staan klaar om de klanten van KBenP te ondersteunen met advies in Zaakgericht Werken en informatiemanagement. Graag stellen zij zich aan u voor!

Mijn naam is Kjeld Soppe en ik ben sinds begin september Junior Adviseur bij KBenP Zaakgericht Werken. Op het moment van schrijven ben ik dus al bijna een maand onderweg en ik moet zeggen dat het mij bijzonder goed bevalt! Tijdens mijn zoektocht naar een baan wilde ik boven alles terechtkomen op een plek waarbij het ondersteunen van anderen centraal staat. Vanuit mijn rol als adviseur kan ik overheidsorganisaties actief helpen met innovatie op het gebied van datamanagement, digitalisering en zaakgericht werken, dus die missie is geslaagd!

Zelf ben ik een afgestudeerd historicus met een passie voor watersport. Zo zeil ik bijvoorbeeld al bijna mijn hele leven lang bij een lokale waterscoutingvereniging. Ik vond het daarbij altijd al heerlijk om met een groep enthousiaste mensen op avontuur te gaan en het onbekende te ontdekken. In feite heb ik dus van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik kijk daarom in het bijzonder uit naar innovatieve ontwikkelingen zoals Common Ground. Voeg mij gerust toe op LinkedIn voor een goed gesprek over innovatie!

Ik ben Jelle van de Putte en ben afgelopen maand gestart als junior adviseur bij KBenP Zaakgericht Werken. De afgelopen jaren heb ik mogen werken aan een mooie theoretische fundering voor het werk als adviseur. Ik heb namelijk bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heb me hier gespecialiseerd in Verandermanagement. Met een scriptie die ging over leiderschap bij gemeenten heb ik al ervaring op mogen doen hoe het is om te werken met publieke organisaties. Dit is me goed bevallen en ik zet het werk in opdracht van de (semi-)publieke sector graag voort. Het verbeteren van de samenleving is de belangrijkste reden voor mij om dit werk te doen. Ook al zijn dit maar kleine verbeteringen, ik draag graag wat bij aan onze maatschappij.

Mijn naam is Klaske Schep, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik heb geschiedenis gestudeerd in Utrecht en de masterspecialisatie Geschiedenis & Actualiteit gevolgd in Nijmegen. Tijdens dit programma heb ik geleerd om mijn perspectief als historicus in te zetten om hedendaagse vraagstukken op te lossen. Dit is een nuttige basis om advies te leveren aan de klanten van KBenP. Voor mijn masterscriptie heb ik een groot aantal mediaberichten geanalyseerd, dus voor een overvloed aan informatie deins ik niet terug. Ook heb ik tijdens een fulltime bestuursjaar geleerd hoe leuk ik het vind om op projectmatige basis met verschillende mensen samen te werken. Ik heb ontzettend veel zin in de ervaringen die ik binnen KBenP op mag gaan doen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.