KBenP Zaakgericht Werken: dit deden wij in juni!

Maand in maand uit werken onze adviseurs in een divers werkveld waarin ze uiteenlopende opdrachten uitvoeren rondom Zaakgericht Werken. Op onze site Zaaksystemeninbeeld.nl zijn deze collega’s hard bezig met het updaten van de kaart en delen ze ook hun ervaringen en inzichten, bijvoorbeeld door het schrijven van blogs en het delen van recent nieuws uit de wereld van zaaksystemen en Zaakgericht Werken. Maar waar zijn onze adviseurs mee bezig, waar werken ze en welke opdrachten voeren ze uit? In een maandelijkse update informeren wij u graag over de afgelopen maand. Hieronder een kleine greep uit de werkzaamheden en opdrachten die wij momenteel uitvoeren.

ZaaksystemeninBeeld Live! 2018
Het ZaaksystemeninBeeld Live! event 2017 is nog maar net achter ons, maar de voorbereidingen voor de 2018 editie zijn al weer in volle gang. Inmiddels kunnen we melden dat al 10 zaaksysteemleveranciers zich hebben ingeschreven voor volgend jaar, en dat is een mooi resultaat zo voor de zomer. We verwachten dat dit aantal nog verder zal groeien. Ook wordt er weer veel denkwerk in het programma gestoken. Onze collega’s zijn weer hard bezig om dit nog mooier en beter te maken dan het afgelopen jaar, zodat u weer verzekerd bent van een boeiende en kennisrijke dag. Mocht u zelf ook nog goede ideeën hebben, dan horen wij die natuurlijk graag! We kijken er naar uit u in maart weer te mogen verwelkomen. Informatie over het event kunt u vinden op www.systemeninbeeld.nl/zaaksystemen-in-beeld-live-2018/ Houdt deze site de komende maanden goed in de gaten voor meer informatie en deelnemende leveranciers.

Aanbestedingen
Ook deze maand is er veel nieuws omtrent de aanbestedingen. Zo heeft men in Breda en Den Bosch de aanbesteding afgerond en gaat men nu met de voorlopige winnaars de Proof of Concept fase in, om te toetsen of de aangeboden Oplossing voldoet aan het Programma van Eisen. KBenP zal de procesbegeleiding daarvan op zich nemen. Daarnaast is KBenP met een diverse klanten weer gestart met het voorbereiden van een aantal aanbestedingen, meer nieuws hierover binnenkort in de nieuwsbrief. Ook is de Proof of Concept bij de gemeente Smallingerland afgerond, maar is men in de Bilt en Vijfheerenlanden nog volop bezig.

COA
Bij het COA zijn onze collega’s al weer een tijd druk bezig met het opzetten van functioneel beheer. We werken daar aan de opbouw van een team dat voldoende kennis heeft om het zaaksysteem inclusief de hieraan gekoppelde applicaties te onderhouden, wijzigingen door te voeren en te fungeren als eerstelijns vraagbaak. Hiervoor wordt een samenwerking opgezet met de key-users in de organisatie in de vorm van een gebruikersoverleg en wordt er een samenwerking opgezet met ICT en de leveranciers. KBenP heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan met het implementeren van Zaakgericht Werken en deze kennis komt bij het COA goed van pas. We houden u op de hoogte van de vorderingen aldaar. Heeft u in de tussentijd vragen over welke implementatie-strategieën u het best kan inzetten binnen uw organisatie? Vanuit KBenP staan wij altijd klaar u te voorzien van onze kennis en ervaringen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.