Marktconsultatie Zaakgericht Werken 5 februari 2021

Op vrijdag 5 februari 2021 organiseert KBenP Digitale Overheid voor de derde keer een marktconsultatie voor softwareleveranciers op het gebied van Zaakgericht Werken en de nieuwe ZGW API’s. Als onafhankelijke partij ondersteunt en begeleidt KBenP gemeenten en andere overheidsorganisaties bij de aanbesteding van zaaksystemen. Het doel van de marktconsultatie is om in gesprek te gaan met de markt zodat er een optimaal proces komt voor overheidsorganisaties en de markt.

Wat gaan we doen?

Tijdens de marktconsultatie gaan KBenP en leveranciers met elkaar de discussie aan over het aanbestedingsproces en het basisbestek dat KBenP heeft ontwikkeld. Om niet in herhaling te vallen met de vorige marktconsultaties willen we graag van leveranciers horen wat er besproken moet worden. KBenP daagt de markt dan ook graag uit om onderwerpen aan te leveren die zeker ter tafel moeten komen, maar ook onderwerpen die vanuit het perspectief van KBenP moeten worden belicht. Hierbij kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld het aanbestedingsproces, het basisbestek, wijze van beoordelen, demonstraties en proof of concept. Kortom, de onderwerpen van de marktconsultatie liggen nog niet vast en de uitdaging ligt er om samen de onderwerpen vast te stellen.

Wanneer?

Voor het eerst zal de marktconsultatie digitaal zijn, wat gezien de huidige maatregelen een noodzaak is. Er is inmiddels door alle partijen ruime ervaring opgedaan met digitale tooling, waardoor wij verwachten dat ook deze marktconsultatie een succes zal worden. Hier de informatie over de marktconsultatie in het kort:

  • Marktconsultatie Zaakgericht Werken
  • Vrijdag 5 februari 2021
  • 09u00 – 12u00
  • Digitaal via een nader te bepalen tool (maximaal twee personen per leverancier)

Meedoen?

Wil je je opgeven als leverancier? klik dan hier

Graag meer informatie over de marktconsultatie? Neem dan contact op via jelle.vandeputte@kbenp.nl.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.