Menu Sluiten

Waarom Zaaksystemen in Beeld LIVE!?

Voor het derde jaar op rij organiseert KBenP Zaakgericht Werken weer het Zaaksystemen in Beeld LIVE! event. De afgelopen jaren heeft het event telkens onze verwachtingen overtroffen. Ons oorspronkelijke idee was om een dag te organiseren waar zoveel mogelijk zaaksysteemleveranciers gelijktijdig laten zien wat de mogelijkheden zijn van hun zaaksysteem. Geen verhalen van klanten, visies op de toekomst of wilde ontwikkelingsplannen, maar concrete demonstraties. Daarnaast bestaan er geen sponsorpakketten voor de leveranciers: iedere leverancier krijgt dezelfde faciliteiten en richt zich op het werkend tonen van het zaaksysteem. Alle gemaakte kosten worden evenredig tussen alle leveranciers verdeeld, zonder winstoogmerk voor ons.

Opvallend is elk jaar weer dat niet alleen “oriënterende” bezoekers het event hoog waarderen, maar dat juist ook bezoekers die al een zaaksysteem in huis hebben het event waardevol vinden. Het delen van kennis en informatie met andere bezoekers en je laten inspireren door andere systemen, is een belangrijke reden voor bezoekers om te komen.

Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om op basis van de evaluatie van vorig jaar het event te verbeteren. We proberen dit jaar meer zitruimte te creëren in de verschillende ruimtes en de meest populaire sessie van vorig jaar wordt dit keer tweemaal gehouden. De ‘knoppentafel’ zoals wij die vorig jaar hebben geïntroduceerd is terug, maar wordt een stuk ruimer opgezet.

Als belangrijke toevoeging op vorig jaar hebben we dit jaar ook een uitbreiding bij de leveranciers. Uit de evaluatie bleek er veel behoefte te zijn aan leveranciers van documentcreatie en leveranciers voor het koppelen van de zaaksystemen met andere systemen. Met deze leveranciers zijn wij in gesprek over deelname in 2017. Momenteel hebben formeel bevestiging op de deelname van documentcreatie leveranciers: iWriter, Xential en SmartDocuments.

Ook dit jaar lopen de inschrijvingen weer snel. Wacht dus niet te lang en schrijf u nu in voor Zaaksystemen in Beeld LIVE! op 16 februari 2017 via http://www.systemeninbeeld.nl/inschrijven/

Meer informatie is te vinden op http://www.systemeninbeeld.nl/zaaksystemen-in-beeld-live-2017/

Geplaatst inBlogs, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.