Menu Sluiten

BMconsultants – LIVE! 2020

Automatisch anonimiseren en robotiseren, het kan!

Anonimiseren is actueler dan ooit met de aankomende Wet Open Overheid (WOO) en de aangescherpte Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen (WKPB).

Op dit moment is het voor veel overheidsinstellingen een zoektocht wat op hen af gaat komen omtrent dit vraagstuk.

Daarnaast moet men ook steeds meer werkzaamheden doen met minder mensen en dat vraagt anders te kijken naar automatisering.

Zien en ervaren

Op een interactieve manier nemen we u mee in het robotiseringsproces en de anonimiseringsvraagstukken die nu spelen. Wij laten u zien dat het mogelijk is om automatisch te anonimiseren in combinatie met robotisering.

Met zowel aandacht voor het robotproces (met Kofax RPA), maar ook hoe het anonimiseren (op basis van een Nederlandse database!) in zijn werk gaat.

Antwoord op

Na deze demo heeft u antwoorden op de vragen:

Wat is Robotisering? Hoe werkt automatisch anonimiseren? Hoe werken deze softwareoplossingen gecombineerd? Kortom de kans om zelf te zien, dat het echt kan en werkt!

Over BMconsultants
BMconsultants biedt oplossingen om medewerkers te ondersteunen op het gebied van digitaal werken. Onze expertise ligt op het gebied van classificeren, indexeren, herkennen en opslaan van digitale en analoge documenten gecombineerd met inzicht in bedrijfsprocessen en documentstromen.

Met onze Robotic Process Automation software laat u de softwarerobot (handmatige) administratieve werkzaamheden uitvoeren en voor het anonomiseren van privacygevoelige informatie (eventueel in combinatie met RPA) bieden wij u de BM Dataprotector. Wat levert u dit op? Effecientie, tijdbesparing, kostenverlaging en kwaliteitverhoging. Kortom software die voor u werkt!