Initiatieven van Common Ground

Common Ground is voortdurend in beweging. Veel verschillende spelers, zoals gemeenten, leveranciers, de VNG en ketenpartners als KBenP, dragen op hun eigen manier bij aan de realisatie van Common Ground. Onze initiatievenpagina heeft als doel het in kaart brengen van deze bijdragen, zodat u op de hoogte kan blijven van de laatste ontwikkelingen.

Uiteraard zijn er binnen de publieke sector initiatieven te vinden. De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft via haar tak VNG-Realisatie meerdere initiatieven lopen. Daarnaast zijn gemeenten zelf ook bezig met Common Ground en zijn er binnen de publieke sector nog veel meer ontwikkelingen te vinden. Klik hier voor informatie over initiatieven in de publieke sector.

Leveranciers is een brede term voor de tak van sport die zich bezighoudt met het realiseren en leveren van de benodigde hard- en software voor het uitvoeren van de taken van de publieke sector. Denk hierbij aan de leveranciers van zaaksystemen, maar ook bijvoorbeeld aan taakspecifieke applicaties voor VTH-systemen of het sociaal domein. Waar zij zoal mee bezig zijn op het gebied van Common Ground vindt u hier!

KBenP Zaakgericht Werken volgt de ontwikkelingen wat betreft Common Ground, zoals u van ons gewend bent, op de voet. Wij kijken naar alle spelers, initiatieven en ontwikkelingen met als doel de publieke sector zo goed mogelijk te informeren over de kansen, mogelijkheden en limitaties van Common Ground. Hoe wij dat doen leest u hier!

Veel mensen willen graag een bijdrage leveren aan de realisatie van Common Ground of simpelweg iets vertellen over hun bevindingen tot nu toe. Blogs zijn een effectieve methode om deze verhalen te verkondigen. Benieuwd naar de succesverhalen, valkuilen en verbeterpunten, door de ogen van verschillende mensen die Common Ground van dichtbij meemaken? Kijk dan hier!

Bent u onderweg naar werk of luistert u graag naar verhalen over de laatste ontwikkelingen? Dan bent u bij deze categorie op de juiste plek. Hier vindt u de laatste multimedia op het gebied van Common Ground. Podcasts, maar af en toe ook beeldmateriaal.

Het team van KBenP Zaakgericht Werken gaat graag het land in om contact te zoeken met experts in de wereld van zaaksystemen en informatiemanagement. Indien een interview gaat over Common Ground, leest u de bevindingen hier.

Dat kan! Klik op deze link om terug te keren naar de overzichtspagina van de basis van Common Ground.