LIVE!2020

LIVE!2020
Op 13 februari 2020 is het congres LIVE!2020 gehouden in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Wat is LIVE!2020?
De insteek is om bezoekers in één dag de mogelijkheid te bieden om een groot aantal systemen werkend te bekijken en hierover in gesprek te gaan met de leverancier. De systemen worden dit jaar gedemonstreerd aan de hand van door de leveranciers zelf bedachte thema’s, met aandacht voor Zaakgericht Werken en Digitaal Werken binnen de overheid. 

Common Ground in Beeld
Tijdens LIVE!2020 is de website Common Ground in Beeld gelanceerd. Common Ground in Beeld is, als onderdeel van de website systemeninbeeld.nl van KBenP Zaakgericht Werken, opgezet om geïnteresseerden meer informatie te verschaffen over Common Ground. Daarbij is van fundamenteel belang dat de website ruimte biedt voor informatie op verschillende niveaus.

Bezoekers die nog maar weinig weten van de principes van Common Ground kunnen op de website terecht om te leren over de technische en menselijke aspecten. Bezoekers die deze kennis al beheersen vinden in Common Ground in Beeld een website waar initiatieven en ontwikkelingen worden weergegeven.

De website is de hele dag zichtbaar geweest in de huiskamer van KBenP. Zo konden bezoekers op eigen tempo naar de website kijken. Heb je deze kans gemist maar heb je toch nog vragen? Mail ze dan naar info@zaaksystemeninbeeld.nl

Meer weten over LIVE!2020? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Laatst bijgewerkt Aan 26 februari, 2020