Menu Sluiten

LIVE! 2020

LIVE!2020: Het zit er weer op! En wat was het wederom een succes.

Op 13 februari 2020 organiseerden wij ons jaarlijkse LIVE! event in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Tijdens deze dag konden bezoekers een groot aantal systemen live in actie zien. De leveranciers organiseerden gevarieerde demosessies en boden bezoekers de gelegenheid om zelf achter de knoppen te staan. De dag leverde inspirerende gesprekken en waardevolle ontmoetingen op.  Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde dag, waarin wij met veel plezier zowel onze bekende contacten en vele nieuwkomers mochten ontvangen.

Benieuwd welke leveranciers allemaal aan bod kwamen tijdens LIVE!2020? Hieronder staat het overzicht van de leveranciers die hebben deelgenomen. Klik op de naam van de leveranciers om de demo teksten van de leveranciers te bekijken.

Alweer aan het uitkijken naar de volgende editie? Hou deze website goed in de gaten voor informatie over LIVE!2021.

Zaaksysteem leveranciers:

VTH leveranciers:

Integratie Specialisten:

Enterprise Search:

Documentcreatie leveranciers:

RIS/BIS leveranciers:

Robotisering:

Common Ground: 

De Common Ground initiatieven worden i.s.m. met VNG op het event getoond. De volgende initiatieven zullen worden getoond:

Wat is het LIVE concept!?
De insteek is om bezoekers in één dag de mogelijkheid te bieden om een groot aantal systemen werkend te bekijken en hierover in gesprek te gaan met de leverancier. Interessant voor als u binnenkort een systeem gaat aanschaffen, er net één hebt aangeschaft of juist al een tijd ervaring hebt. De systemen worden dit jaar gedemonstreerd aan de hand van door de leveranciers zelf bedachte thema’s, met aandacht voor Zaakgericht Werken en Digitaal Werken binnen de overheid.