Menu Sluiten

Bezoek de Klaagtafel van KBenP Zaakgericht Weken tijdens Overheid 360 en laat jouw klacht achter op de ‘Klaagmuur’ | KBenP

Overheid 360 KBenP Zaakgericht Werken ‘Klaagtafel’

Klagen lucht op en iedereen doet het… Bezoek daarom 22 en 23 april a.s. de ‘klaagtafel’ van KBenP Zaakgericht Werken op Overheid 360.

De adviseurs van KBenP Zaakgericht Werken staan klaar aan de ‘Klaagtafel’ om de klachten op te vangen en u hier over te adviseren. Maar ook andere bezoekers van Overheid 360 kunnen u helpen met uw klacht. Hang daarom uw klacht over Zaakgericht werken, het systeem, de communicatie, etc. op onze ‘Klaagmuur’ en kom in contact met ons en elkaar. De klachten of problemen waar u of andere tegenaan lopen zullen vaak herkenbaar zijn. Breng uw klacht, vraag of probleem in en in gesprek met elkaar krijg je handvatten om jouw situatie concreet aan te pakken. Op deze manier worden de klachten bespreekbaar en beter oplosbaar.

Elke klacht, vraag of probleem is welkom op onze ‘Klaagmuur’ en aan de ‘Klaagtafel’. Stuur ook nu al uw klacht, vraag of probleem in via Twitter #klaagmuur, of #klaagtafel.

Zie hier het bericht op de website van Overheid 360

Inschrijven voor Overheid 360 kan hier

Tot aan de ‘Klaagtafel’!

Geplaatst inNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.