Menu Sluiten

Inschrijving gesloten

Nog even en het event vindt plaats! De voorbereidingen zijn in volle gang.

Toen wij, van KBenP Zaakgericht Werken, het event bedachten hadden wij een bepaald idee. Hoe tof is het om de ambtenaren zo veel mogelijk verschillende zaaksystemen op één middag te laten ervaren, zien en vergelijken in een kleinschalige setting.  En het idee blijkt te leven in Nederland! Het liep storm met alle aanmeldingen. Het overtrof al onze verwachtingen. Hierdoor hebben wij de inschrijving moeten sluiten.

Op het inschrijfformulier hadden wij aangegeven dat de inschrijving voor medewerkers van een commerciële organisatie pas gegarandeerd is bij voldoende plek. Helaas moeten wij het aantal bezoekers beperken tot alleen medewerkers werkzaam bij de (semi-)overheid. Inschrijvingen van commerciële partijen zullen wij hiermee niet omzetten naar een daadwerkelijke uitnodiging.

We vinden het oprecht jammer dat wij niet iedereen kunnen uitnodigen. Mochten wij het event volgend jaar weer gaan organiseren dan zullen wij kijken op welke manier wij commerciële organisaties een plek kunnen geven.

 

Geplaatst inNieuws

0 Comments

 1. Jan van Kruistum

  Heel veel succes op 12 februari met dit unieke evenement!

  Maar wat jammer dat alle externe professionals werkzaam voor de overheid zijn uitgesloten van deelname. Hopelijk is er een volgende keer ook voor deze voor de overheid belangrijke groep professionals een mogelijkheid om deel te nemen.

 2. Sven Blom

  Dag Jan,

  Dankjewel voor je reactie! Wij vinden het oprecht ook erg jammer. De hoeveelheid inschrijvingen is ons een beetje overkomen. Als adviseurs hebben wij veel ervaring, maar een congres organiseren is blijkbaar wat anders.

  Volgend jaar gaan wij kijken of we een modus kunnen vinden waarbij iedereen aanwezig kan zijn terwijl we toch de balans houden.

  Groet Sven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.