Menu Sluiten

Nieuwe release van MyCorsa NxT

26 november 2014

BCT heeft onlangs de tweede release van MyCorsa NxT van dit jaar uitgebracht. Dit is het intuïtieve webbased gebruikersplatform van Corsa. Deze nieuwe release behelst een verbeterde gebruikservaring door de toevoeging van verschillende nieuwe functionaliteiten.

Bram Scholten, Business Developer bij BCT: “In korte tijd zijn ruim dertig klanten overgestapt op MyCorsa NxT. Dit past bij de trend dat steeds meer organisaties behoefte hebben aan een webbased document management platform waarmee medewerkers plaats- en tijdsonafhankelijk, zonder veel uitleg, direct aan de slag kunnen. Dossiervorming en archivering zijn minder vaak voorbehouden aan DIV-afdelingen, maar vallen vaker onder de verantwoordelijkheid van inhoudelijk behandelaars.”

Nieuwe functionaliteiten

De nieuwste versie biedt verschillende verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van de laatste versie uit juni. De belangrijkste verandering zijn de vernieuwde persoonlijke en openbare mappen. Vanaf nu is het nog makkelijker om documenten te delen en hiermee samen te werken in een digitale omgeving. Het herziene design is geïnspireerd op Dropbox, waardoor de functies direct herkenbaar zijn voor gebruikers.

Einde aan wildgroei

Scholten: “Dit betekent het einde van wildgroei op netwerkschijven. Documenten moeten immers centraal opgeslagen worden. De nieuwe mappenfunctie helpt gebruikers te stimuleren om laagdrempelig documenten op te slaan, te beheren en te delen.” Daarnaast is onder andere de user interface verbeterd en de mogelijkheid tot zoeken op dossier in Enterprise Search toegevoegd.

Besparen

Scholten legt uit dat organisaties veel kunnen besparen door het vinden van informatie makkelijker te maken: “Uit recent onderzoek blijkt dat medewerkers in een traditionele organisatie gemiddeld 45 minuten per dag kwijt zijn aan het zoeken naar informatie. De gemiddelde werkgeverskosten per uur zijn 35 euro en het gemiddeld aantal werkdagen is 230 dagen per jaar. Dat betekent dat het zoekwerk van medewerkers ruim 8.000 euro per jaar per medewerker kost. Dat kan efficiënter en dus goedkoper met de juiste intuïtieve zoekhulpmiddelen.”

BCT toont de nieuwe functionaliteit tijdens webinars op:

Donderdag 11 december – 10:30 uur

Woensdag 17 december – 14:00 uur

via Nieuwe release van MyCorsa NxT – VIPDoc.

Geplaatst inNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.