Menu Sluiten

Oproep onderzoek koppelingen

In maart hebben wij iedereen opgeroepen ons te voorzien van informatie over de werking van koppelingen. Tot nu toe hebben we een flink aantal reacties mogen ontvangen, maar helaas nog niet genoeg om daaruit algemene ervaringen op te maken.

Voor ons is het een feit dat het koppelen van systemen niet gemakkelijk is. Het kost veel tijd en geld. Een forse investering is nodig van alle betrokken leveranciers en de organisatie waar de koppeling gewenst is.

Tot op heden is er echter nog geen grootschalig onderzoek geweest om de kwaliteit van bestaande koppelingen in beeld te brengen. Kortom, er wordt veel over geklaagd, maar een duidelijk  beeld bestaat nauwelijks. En dat is jammer, want een dergelijk beeld kan ons veel vertellen over hoe er gekoppeld moet worden en welke koppelingen prioriteit moeten krijgen bij implementaties, of in zijn geheel achterwege kunnen te blijven.

De objectieve kwaliteit van koppelingen in beeld brengen lijkt onmogelijk, maar wat we wel kunnen doen is transparantie bieden over de kwaliteit van gerealiseerde koppelingen.

Hiervoor hebben we jullie nodig! We zijn nog steeds op zoek naar welke koppelingen er bij jullie in de organisatie draaien, en welke ervaring jullie daarmee hebben. Kortom, wat werkt wel naar tevredenheid en wat werkt niet?

Help ons daarom met het onderzoek naar de koppelingen. Het kost weinig tijd, maar zorgt wel voor inzicht in belangrijke vraagstukken, waar overheidsland en B.V Nederland verder mee kunnen.

Voor het formulier zie: http://www.systemeninbeeld.nl/koppelingenvraag/

Alvast bedankt,

Team Zaakgericht Werken KBenP

Geplaatst inNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.