Menu Sluiten

Zaakgericht Werken in de Regio

In navolging van een reeks succesvolle Regiobijeenkomsten over Zaakgericht Werken in 2018, organiseert KBenP op 04 april 2019 een nieuwe Regiobijeenkomst Zaakgericht Werken. De gemeente Hof van Twente neemt het stokje over van de gemeente Haarlem.

Het thema van deze Regiobijeenkomst is ‘Best practices; de overgang van aanbesteding naar de implementatie van het zaaksysteem’.

Tijdens deze interactieve Regiobijeenkomst zullen drie organisaties hun ervaringen delen én met de deelnemers in gesprek gaan hierover. Wat ging er goed? Wat is er geleerd waar anderen ook van kunnen leren? En waar staat de organisatie nu?

Gemeenten kunnen volgens ons veel leren van elkaars successen én van elkaars verbeterpunten. Precies om deze reden organiseert KBenP Zaakgericht Werken op 04 april 2019 deze Regiobijeenkomst in samenwerking met de gemeente Hof van Twente, de gemeenten Ommen en Hardenberg en Noaberkracht (Dinkelland en Tubbergen).

De gemeente Hof van Twente zit momenteel in de laatste fase van de aanbesteding van een zaaksysteem, de gemeenten Ommen en Hardenberg hebben samen aanbesteed en zijn nu bijna een jaar live. Noaberkracht werkt met sinds 2017 met het huidige zaaksysteem.  

Graag nodigen wij jou uit om deze regiobijeenkomst bij te wonen. Je bent vanaf 12.00u van harte welkom op het gemeentehuis van Hof van Twente. Voordat we de inhoud induiken beginnen we met een lekkere lunch en we sluiten af met een borrel.

Is dit ook iets voor je collega(‘s)? Zij zijn uiteraard ook van harte welkom. Graag wel even apart aanmelden.

Sprekers en onderwerpen

Gemeente Hof van Twente – Michelle Mengerink

Michelle Mengerink is Afdelingsmanager Bedrijfsvoering. In deze rol is zij ambtelijk opdrachtgever geweest voor de aanbesteding van het zaaksysteem. Michelle heet ons welkom, blikt kort terug op het doorlopen traject en werpt een blik op de toekomst.

Gemeenten Ommen en Hardenberg – Hanneke Wiertsema

Hanneke Wiertsema is coördinerend Projectleider Zaakgericht Werken voor de gemeenten Ommen en Hardenberg. Ommen en Hardenberg zijn vorig jaar juli live gegaan met het KCS gedeelte van het zaaksysteem, na een aanbesteding te zijn gestart eind 2017. Hanneke zal haar visie laten zien op hoe je omgaat met punten die je al tegenkomt bij het gunningsproces die gevolgen hebben voor de implementatie en op de strategie achter de implementatie.

Noaberkracht Dinkelland Tubbergen – Joost Meijer

Joost Meijer is Procesadviseur en Projectleider bij Noaberkracht. Noaberkracht is al sinds 2017 live met het huidige zaaksysteem. Joost deelt met ons de geleerde lessen en uitdagingen vanaf de start van de implementatie tot nu, en laat zien hoe je omgaat met verwachtingen rondom functionaliteit in het nieuwe zaaksysteem ten opzichte van het oude zaaksysteem.

Dagprogramma:

Locatie: Gemeente Hof van Twente, De Höfte 7, 7471 DK Goor
We hopen je te mogen verwelkomen op 04 april 2019 in het gemeentehuis van Hof van Twente, waar we veel kennis, informatie en ervaringen met elkaar gaan delen!

Interesse? Voor deelname kun je je kosteloos inschrijven via: https://systemeninbeeld.nl/inschrijfformulier-regiobijeenkomst-4-april-hof-van-twente/

Geplaatst inFACTS, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.