Menu Sluiten

Nieuwe versie zaaksystemeninbeeld nu officieel live | KBenP Zaakgericht werken

Gister was het dan zover. In het Kurhaus in Scheveningen is officieel de nieuwe versie van de ZaaksystemenInbeeld-kaart live gegaan.

In 2014 heeft KBenP Zaakgericht Werken de website systemeninbeeld.nl gelanceerd. Dit is een platform waarop gedemonstreerd wordt welke gemeenten welk zaak- en documentmanagementsystemen in gebruik hebben. Zo heeft KBenP de markt van zaaksystemen inzichtelijk gemaakt voor zowel de overheid, de leveranciers als de burgers. Het afgelopen jaar zijn er bij ons veel positieve reacties binnengekomen op dit initiatief. Toch heeft KBenP Zaakgericht Werken niet stil gezeten. We willen de markt nog transparanter maken, daarom is er achter de schermen hard gewerkt om het initiatief verder uit te breiden.

 

Gister is na maandenlang hard werken daarom eindelijk tijdens het EIM zomerevent de vernieuwde versie van systemeninbeeld.nl gelanceerd. Met de nieuwe kaart is nu nog duidelijker wat de decentrale overheid in huis heeft. Op de nieuwe kaart wordt in ieder geval getoond:

  • de waterschappen, regionale uitvoeringsdiensten en samenwerkingsverbanden;
  • de vergunning- toezicht en handhavingssystemen;
  • de content managementsystemen;
  • de klantcontactsystemen;
  • de regie-systemen;
  • welke sjabloongeneratie wordt toegepast;
  • en welke zaaksystemen en documentsystemen er in het verleden zijn gebruikt.

Allemaal op één kaart! Bent u dus op zoek naar alle decentrale overheden die gebruik maken van zaaksysteem X in combinatie met CMS Y, dan kunt u vanaf heden terecht op systemeninbeeld.nl.

 

Mocht u vragen, aanmerkingen of opmerkingen hebben? Schuw dan niet om contact op te nemen. Wij ontvangen uw feedback graag!

 

Team Zaakgericht werken @KBenP / @ZSIB

Geplaatst inNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.