Menu Sluiten

Zaakgericht Werken voor de Overheid 2018

Over precies een half jaar is het event Zaaksystemen in Beeld LIVE! weer. Maar om niet tot dan te hoeven wachten kunt u op dinsdag 25 september naar het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid 2018. Met een divers, veelzijdig en interessant programma is deze 7e editie van het congres weer een dag om volledig op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zaakgericht werken en de impact van deze ontwikkelingen op uw organisatie.

Wat kunt u verwachten van het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid? 
Dit congres vindt plaats in De Doelen in Rotterdam. Ook voor dit congres kunt u zich kosteloos aanmelden indien u werkzaam bent bij een (semi)overheidsinstelling. Meld u hier aan.

Met ruim 200 deelnemers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners is dit een plek waar je inspiratie haalt, ervaringen deelt en nieuwe contacten op doet binnen het werkveld van zaakgericht werken. Inmiddels is er een mooie line-up met sprekers bekend.

Tijdens deze editie staat het thema: Connect! centraal en onder leiding van dagvoorzitter Otto Thors, hoofdredacteur inGovernment, wordt u in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Zaakgericht Werken en de digitale overheid.

Enkele highlights die u op de 25e kunt verwachten:

  • Openingskeynote – Ingrid Hoogstrate, Adjunct Directeur, VNG Realisatie opent de dag samen met dagvoorzitter Otto Thors met een interview over ‘Samen Realiseren’.
  • Keynote Wouter Bruijning, bestuurslid IMG100.000+/VIAGCommon Ground, wat is het, hoe werkt het en hoe kunt u meedoen?
  • Debby Gillet, gemeente Zwolle, over de Omgevingswet.
  • Afsluitende keynote Sonja Zeeman-Dijkhuizen, gemeente Sudwest Fryslan – Sonja beschreef haar praktijkervaringen in het veelbesproken boek: Klare Zaken en deelt tijdens deze keynote haar ervaringen met het publiek.

Bekijk hier het complete programma

Sven zet u op scherp en Connect!
Tevens zal Sven Blom als keynote spreker deel uitmaken van het plenaire programma. Tijdens zijn interactieve sessie zal Sven aan de hand van stevige stellingen de connectie aangaan met de sprekers maar ook met het publiek. Hij zal er voor zorgen dat onderwerpen, die later in het programma aan bod komen, aan de kaak worden gesteld tijdens zijn sessie. Zorg dat je deze interactieve bijdrage niet mist!

Wij zijn uiteraard aanwezig en ontmoeten u graag! Meld u hier aan

Geplaatst inNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.