Menu Sluiten

Zaakgericht Werken voor de Overheid 25 september

Eerder dit jaar vond het evenement Zaaksystemen in Beeld LIVE! plaats. Tijdens dit evenement hadden deelnemers de mogelijkheid om in één dag een groot aantal zaaksystemen werkend te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

Om niet tot 2019 te hoeven wachten, nodigen wij u van harte uit voor de zevende editie van Zaakgericht Werken voor de Overheid waarbij wij kennispartner zijn.

Het congres vindt plaats op dinsdag 25 september in De Doelen in Rotterdam.
Ook voor dit congres kunt u zich kosteloos aanmelden indien u werkzaam bent bij een (semi)overheidsinstelling. Meld u direct aan.

Wat kunt u verwachten van het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid?
Met ruim 200 deelnemers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners is dit de plek waar je inspiratie haalt, ervaringen deelt en nieuwe contacten op doet binnen het werkveld van zaakgericht werken.

U kunt het volgende verwachten:

  • Praktijkvoorbeelden van succesvolle implementaties bij collega’s uit het werkveld
  • Actuele informatie en een concreet toekomstbeeld
  • Inzicht in de status van jouw organisatie ten opzichte van andere organisaties
  • Visies van toonaangevende marktpartijen op zaakgericht werken
  • Praktische en toepasbare tips en inspiratie tijdens een van de interactieve sessies

Wilt u meer lezen over het congres of het meest up-to-date programma bekijken? Kijk op overheid.heliview.nl

Sneak preview
Dagvoorzitter en hoofdredacteur van InGovernment, Otto Thors, heet u welkom op het congres en geeft het woord aan Sven Blom (KBenP). Na deze interactieve sessie, waar aan de hand van een aantal stevige stellingen de publieke opinie gepeild wordt, staat u op scherp voor de rest van het congresprogramma.

Wat u verder nog kunt verwachten:

  • Keynote Verdonck Klooster & Associates – Frank van Vonderen blikt in deze keynote terug en vooruit op wat u moet weten over de huidige privacywetgeving. Bent u klaar met de AVG?
  • Break-out sessie Gemeente Deventer & Dimpact – Dino Zecic (Ontwikkelaar KCC) en Martin de Bijl (adviseur innovatie) gaan tijdens hun break-out sessie dieper in op iSociaal – persoonlijke en gepersonaliseerde dienstverlening binnen het sociaal domein.
  • Keynote Gemeente Súdwest-Fryslân – Sonja Zeeman Dijkhuizen heeft al haar ervaringen als projectleider zaakgericht werken, opgeschreven en uitgebracht in boekvorm en bespreekt haar bevindingen
  • Break-out sessie Blockchain – Een grote stap voorwaarts met documentbeheer in ketens dankzij blockchain. Stef van Wunnik, partner bij Novatore, legt in zijn presentatie uit hoe de principes van Blockchain een fundamenteel andere manier van documentbeheer mogelijk maakt.

Benieuwd waar u staat als het aankomt op uw kennis met betrekking tot zaakgericht werken of wilt u deze up to date houden? Wilt u zich direct kosteloos aanmelden? Dat kan! Klik hier voor het inschrijfformulier.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit congres, meld u daarom vandaag nog aan

Geplaatst inNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.